Kuukkelit

 

Rantakaarinoiden aikuisryhmä Kuukkelit kokoontuu toimintasuunnitelman mukaisesti muutaman kerran kuussa. Uudet aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

 

Partion aloittamiseen aikuisena ei tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Aikuisryhmässä tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, saat vastapainoa työelämälle ja ennen kaikkea pääset pitämään hauskaa. Pääset myös osallistumaan erilaisille kursseille ja koulutuksiin ja sekä paikallisiin että valtakunnallisiin tapahtumiin.


Aikuiset ovat mukana myös lippukunnan arjen pyörittämisessä ja erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Ohjelmavaihtoehtoja on monia, ja halutessaan jokaiselle löytyy sopiva tehtävä lukemattomien pestien joukosta. Osaatko esimerkiksi yhdistystalouden kiemuroita, kokata muonat koko leiriporukalle, haluaisitko johtaa ryhmää tai oletko nikkarointimestari? Kaikilla on varmasti osaamista, jonka avulla voit olla suuri apu ja ilo myös monen lapsen ja nuoren elämässä.


Partio on joustava harrastus, ja ohjelman voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi.

 

Syksyn toimintasuunnitelma:  Kuukkelit S23.pdf

 

Jos innostuit mukaan liittymisestä tai sinulla on kysyttävää aikuispartiosta, ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtajaan!

 

Taija Matilainen

+358 50 524 6497

taija.matilainen@partio.fi